Tuesday, February 1, 2022

Wanita dan Emas

 Mengapa Wanita Perlu Simpan Emas ?Fitrah seorang wanita semestinya sukakan emas dan permata. Wanita beruntung kerana mempunyai pilihan untuk memakai barang kemas atau pun menyimpan emas dalam bentuk gold bar. Emas sebenarnya adalah aset yang sangat berharga untuk wanita. Emas mempunyai aura yang tersendiri di mana ia dapat meningkatkan keyakinan diri seorang pemakai atau pemilik emas itu.

Emas juga merupakan pelaburan paling klasik zaman berzaman di mana sejak zaman nenek moyang kita lagi sudah mula menyimpan emas. Emas merupakan aset mudah untuk dicairkan di mana kita hanya perlukan masa beberapa minit sahaja untuk dapatkan wang dengan menjual atau memajak emas tersebut jika kita perlukan wang dengan segera. 

Sesungguhnya wanita mempunyai nafsu yang kuat untuk berbelanja. Wanita mempunyai keinginan dan minat dalam pelbagai perkara seperti beg tangan, kasut, pinggan mangkuk dan sebagainya. Jika kita tidak pandai mengawal nafsu, sudah pasti kita akan boros belanjakan wang dengan pelbagai kehendak nafsu kita. Oleh itu, emas mungkin dapat mengawal keinginan dan nafsu berbelanja kita. Sebelum wang kita habis dibelanjakan kepada perkara yang tidak berfaedah, adalah lebih baik jika kita tukarkan sebahagian wang kita kepada emas. 

Jadi, buat semua insan yang bergelar wanita. Simpanlah emas sebagai salah satu aset untuk diri kita. Jadikan emas sebagai satu aset perlindungan diri jika berlaku kesusahan. Aset sekecil emas nakal menjadi penyelamat ketika gawat. 

Nak susah apa kan? Sekarang dah ada platform akaun emas GAP yang selamat dan patuh Syariah membolehkan wanita menabung emas serendah 1g setiap kalinya. 

Jom saya bantu anda. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peluang untuk memulakan simpanan dan pelaburan emas serendah RM100 ?  sila hubungi saya atau click link di bawah :..

WhatsappMe@0126599945  .. untuk register Akaun Emas .... (free jer)

Nak Register Public Gold Sendiri ? Click Here (Free Jer) - Lepas register, wasap saya ...

Jom Shopping di PGMALL -  Best!!! ...boleh buat duit sambil shopping ..

Telegram Channel - Info menarik pasal Emas & Kewangan 

Tiktok - Jom Follow, komen &  like ramai-ramai yer ...

Facebook@Asya.PublicGold  - Jom like FB Page saya ...
Instagram@Asya.PublicGold - Mai follow ramai-ramai ...
Youtube Channel@Asya.PublicGold - Tambah Ilmu Emas & Kewangan


No comments:

Post a Comment

Hutang Duit Vs Hutang Emas

Hutang Duit vs Hutang Emas https://publicgoldofficial.com/Asya Kalau ada orang nak pinjam duit, jangan bagi duit. bagi emas. Sebab duit nila...