Tuesday, April 13, 2021

Koleksi Emas 1 Gram


Keistimewaan 1 Gram emas Public Gold

Setiap orang ada minat tersendiri. Ada orang suka beli dinar sahaja, ada juga yang suka beli gold bar sahaja. Namun begitu, koleksi 1 gram juga punya peminat tersendiri. Ramai peminat 1g emas ni tau…..

Nilai 1 gram bukan terletak pada emas  semata- mata. Tetapi ada nilai lain yang hanya pembeli sahaja yang tahu. Nilai kenangan yang sangat bermakna.

Ada juga pembeli yang membeli emas 1 gram sebagai koleksi berdasarkan rekabentuk, nombor siri dan sejauh mana keistimewaan emas 1 gram edisi terhad tersebut. Semakin cantik rekabentuk , semakin mahal harganya. Ianya boleh menjadi satu fenomena “EDISI TERHAD” yang mana pembeli atau pengumpul sanggup membelinya  walaupun pada harga yang mahal.

Jom ambik aura emas 999 ni, mulakan 1g dahulu letak dalam dompet. Cara paling mudah dan murah membeli emas 1 gram ialah dengan melalui akaun GAP. Kaedah ini lebih murah berbanding membeli secara retail (harga runcit). Anda boleh kumpul emas dalam akaun GAP serendah RM100 sahaja, tiada upah simpan dikenankan. Rasa nak pegang emas sendiri, boleh keluarkan emas tersebut dari akaun…1g ke, 1dinar ke, 10g ke, 100 gram pun boleh!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peluang untuk memulakan simpanan dan pelaburan emas serendah RM100 ringgit sebulan, sila hubungi :No comments:

Post a Comment

Hutang Duit Vs Hutang Emas

Hutang Duit vs Hutang Emas https://publicgoldofficial.com/Asya Kalau ada orang nak pinjam duit, jangan bagi duit. bagi emas. Sebab duit nila...